Vacatureoverzicht

Er zijn 25 vacatures gevonden.

Meewerkstage HR Service Centre

Om ons team te ondersteunen zoeken wij een enthousiaste stagiair, die het HR-vak van A tot Z wil leren. Je krijgt de kans om mee te werken met en te leren van onze verschillende specialisten binnen het HR-vakgebied.Je biedt ondersteuning bij het werving & selectie proces en de administratieve afhandeling voor de aanstelling van nieuwe medewerke...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Juridisch Medewerker Global Fund Services

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een Juridisch Medewerker Global Fund Services. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen. De werkzaamheden zijn in 3 clusters onderverdeeld, namelijk:Cash Management, Order Executie en FX;CSA Collateral Management, Securities Borrowing &...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Young Professional Order Services

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een Young Professional Order Services. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen welke in 3 clusters zijn onderverdeeld, namelijk:Cash Management, Order Executie en FXCSA Collateral Management, Securities Borrowing & Lending, Treasury S...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Non Financial Risk Management en Compliance

In een sterk veranderend bankenlandschap is er meer en meer een focus op ontwikkelingen in regelgeving, naleving hiervan en andere eisen waar banken aan moeten voldoen, Non Financial Risk Management en Compliance spelen hier een belangrijke rol in. Non Financial Risk Management en Compliance richten zich op het inventariseren en beheersen van versc...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Traineeship Settlement Services Kas Bank

We verwachten dat je je binnen het Traineeship ontwikkelt zodat je na een aantal jaar een volgende stap kan maken in je carrière bij KAS BANK. Afhankelijk van je kwaliteiten en voorkeur kan je doorgroeien in een rol van specialist, aanstormend leidinggevende of Service Manager. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het monit...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Business Project Manager

De afdeling is verantwoordelijk voor alle project en test ondersteuning binnen KAS BANK. Als Business Project Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectresultaten waarmee de opdrachtgever zijn doelstellingen kan behalen. Je weet de omgeving van het project adequaat te managen en je stuurt het projectteam aan. Je bent het aan...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

SimCorp Dimension Specialist

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Dimension Specialist!Wij zijn op zoek naar een ervaren SimCorp...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Vendor Manager

Voor de afdeling zoeken we een ervaren vendor manager die zijn jonge en enthousiaste collega’s verder helpt in hun ontwikkeling en zelfstandigheid, zodanig dat zij uiteindelijk ook de eindverantwoordelijkheid van de afdeling kunnen overnemen. Tot dat moment ben je verantwoordelijk voor de strategische leveranciers, waaronder onze outsourcing ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Meewerkstage Simcorp Dimension Expertise Center

Binnen het Simcorp Expertise Center richten we ons vooral op het automatiseren en optimaliseren van processen in Simcorp Dimension ter ondersteuning van operationele dienstverlening op het gebied van beleggingsadministratie. Het team van specialisten ondersteunt voornamelijk de interne organisatie bij het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten.J...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Change en Innovatie

Je zult meewerken met de afdeling Demand van de KAS BANK, deze afdeling is verantwoordelijk voor het klantcontact. Bij deze change en innovatie stage ga je aan de slag met verbeteringen voor de afdeling en leer je het hele bedrijf kennen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor minimaal één project dat waarde toevoegt voor de intern...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Corporate Actions

KAS BANK biedt je een uitstekende kans om je te ontwikkelen tijdens je stage en in de effectenwereld. KAS BANK is sinds 1806 een gespecialiseerde Europese effectenbank. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij ook kantoren in London en Frankfurt. Wij zijn binnen de afdeling op zoek naar een stagiair vanaf september 2018. De groep Corpora...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Tax Services

KAS BANK biedt je een uitstekende kans om je te ontwikkelen tijdens je stage en in de effectenwereld. KAS BANK is sinds 1806 een gespecialiseerde Europese effectenbank. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij ook kantoren in London en Frankfurt. Wij zijn binnen de afdeling op zoek naar een stagiair vanaf september 2018.Wij zijn binnen de afd...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

(Senior) Functioneel Applicatie Manager SimCorp Dimension

Voor de afdeling Functioneel Beheer onder IT Demand is KAS BANK op zoek naar een Functioneel Applicatie Manager Simcorp Dimension. Het doel van de afdeling IT Demand is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren diensten en het ondersteunen van de business lines bij het gebruik van IT-applicaties en functioneel beheer....Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen). Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Afhankelijk van je ervaring ga je aan de slag met de financiële administratie, (half)jaarverslagen en ra...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage voor HBO studerende financiƫle talenten

Als financieel talent studerend aan het HBO in een financieel-economisch/juridische richting bieden wij de mogelijkheid tot een meewerkstage bij KAS BANK op de afdeling Finance. KAS BANK Finance is verantwoordelijk voor de financiële administratie van de bank, stelt het jaar- en halfjaarbericht op, maakt financiële maandrapportages voor h...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Order Services Order Execution

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een medewerker Order Services - Order Executie. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen welke in 3 clusters zijn onderverdeeld, namelijk: Cash Management, Order Executie en FXCSA Collateral Management, Securities Borrowing & Lend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Order Services CSA Collateral Management

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een medewerker CSA Collateral Management. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen welke in 3 clusters zijn onderverdeeld, namelijk: Cash Management, Order Executie en FXCSA Collateral Management, Securities Borrowing & Lending, T...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Sales Manager Funds

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van jouw relaties en de relaties van KAS BANK. Dagelijks onderhoud je contacten met deze relaties. Daarnaast onderhoud je nauwe contact met andere stakeholders in de markt zoals consultants, fondsbeheerders en andere financiële spelers. Je werk bestaat voor 40% uit new...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Meewerkstage Accounting & Reconciliation

Een stageplek binnen een van de grootste dienstverleners voor pensioenfondsen en verzekeraars; met uitdaging en verantwoordelijkheid; met de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden. Wij nemen je mee in de wereld van Accounting & Reconciliation (A&R), divisie Investment Management Services. Deze divisie is onder andere verantwoordelijk voor ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Payments & Settlements

Wil jij je verdiepen in de wereld van internationaal betalingsverkeer? Dan is deze stage iets voor jou! Wij zijn binnen de afdeling Payments & Data Management op zoek naar een stagiair per september 2018. Binnen de groep Payments & Settlements werken 30 medewerkers. Onze groep is verantwoordelijk voor het afwikkelen van de betalingen en set...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Directiesecretariaat

Het directiesecretariaat van KAS BANK bestaande uit 3 secretaresses geeft secretariële ondersteuning aan de directie bestaande uit 3 leden en het Management Committee bestaande uit 7 leden. Als stagiaire ondersteun je de 3 secretaresses in alle opzichten. Denk hierbij aan agendabeheer, mailbeheer, postverwerking, het ontvangen van bezoeke...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, MBO

Medewerker Corporate Events

De groep is verantwoordelijk voor alle beheerhandelingen die plaatsvinden op het bewaard vermogen dat KAS BANK N.V. in beheer heeft. Denk bijvoorbeeld aan een splitsing, een aanbodovername, een claimemissie, etc. Het bewaard vermogen dat onder beheer is nadert de 300 miljard. De groep is het hart van de bank en heeft raakgebieden met nagenoeg alle ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Client Manager Asset Management

Je bent een zelfstandig opererende Client Manager die in staat is een plan van aanpak op te stellen om invulling te geven aan deze nieuwe rol (aandachtsgebied is meer dan 100 Asset / Fund Managers met extra focus op de top 15);Je handelt claims en klachten af conform de daarvoor aanwezige procedures;Je komt pro-actief met voorstellen om de operatio...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen), zoals Financiële Administratie, FTK, Solvency en AIFMD. Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Ten behoeve van onze klanten uit de UK zullen we...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO