Vacatureoverzicht

Er zijn 19 vacatures gevonden.

Senior Vendor Manager

Voor de afdeling zoeken we een ervaren verdor manager die zijn jonge en enthousiaste collega’s verder helpt in hun ontwikkeling en zelfstandigheid, zodanig dat zij uiteindelijk ook de eindverantwoordelijkheid van de afdeling kunnen overnemen. Tot dat moment ben je verantwoordelijk voor de strategische leveranciers, waaronder onze outsourcing ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen), zoals Financiële Administratie, FTK, Solvency en AIFMD. Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Ten behoeve van onze klanten uit de UK zullen we...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Business Consultant Corporate Development

Als Business Consultant Corporate Development organiseer je de voortgang op de strategische initiatieven binnen de unit Corporate Development. Bij strategische initiatieven kun je bijvoorbeeld denken aan overnames en nieuwe business opportunities via partnerships. Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van milestones en tijdslijnen voor stra...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Medewerker Order Services (CSA Collateral Management)

Als medewerker Order Services binnen dit cluster ben je verantwoordelijk voor:- het verwerken van transacties van de producten: securities lending, collateral management,     CSA Agreements, FX deals, Money Market deals en repo deals.- het controleren van deals op inhoud, volledigheid en je stemt de...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Legal Counsel

Als partner van de business ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Samen met de business zoek je naar goede en efficiënte oplossingen voor KAS BANK en haar klanten. Je werkt in een professioneel hecht team waarbij kennis wordt gedeeld en je jezelf als specialist of generalist kunt ontwikkelen. Je adviseer...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Lean Consultant / Coach

De Lean Consultant/Coach is binnen de afdeling Process Improvement verantwoordelijk voor de advisering en de ondersteuning van senior management in de uitvoering van de strategie voor continu verbeteren, het selecteren en uitvoeren van verbetertrajecten en de training en coaching van medewerkers op verschillend niveauDe belangrijkste werkzaamheden ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Junior Business Service Management medewerker (16u per week)

Als Business Service Manager medewerker ondersteun je de Business Service Manager bij het bewaken en verbeteren van de met de klant/leverancier overeengekomen dienstverlening, zoals vastgelegd in de Service Level Agreements (SLA). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, laten uitvoeren, monitoren, evalueren en rapporteren van dienstve...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Medior Specialist Order Services

Als Medior Specialist Order Services heb je een sturende rol binnen de afdeling betreffende complexe vragen van o.a. Client en Service Managers en FAM’ers. Je streeft naar de hoogst haalbare efficiencygraad in de systemen en het administratieve proces. Het signaleren van knelpunten in de procesflow in het systeem en het daar actief naar ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Functioneel Applicatie Manager (Treasury)

Voor de afdeling Functioneel Beheer onder IT Demand is KAS BANK op zoek naar een Functioneel Applicatie Manager met als aandachtsgebied Treasury. Het doel van de afdeling IT Demand is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren diensten en het ondersteunen van de business lines bij het gebruik van IT-applicaties en in d...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Content Marketeer

Als Content Marketeer binnen KAS BANK ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de content strategie en de uitvoering daarvan. Je doet onderzoek naar onze doelgroepen en bepaalt wat interessante ontwikkelingen en onderwerpen zijn om over te schrijven/ publiceren. Op basis van deze inhoud bedenk, creëer en optimaliseer je tekstuele- en vi...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Dimension Specialist

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Dimension Specialist!Wij zijn op zoek naar een ervaren SimCorp...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Project Management Officer

Je bent (mede) verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten en programma’s. Hierbij ondersteun je de project- en programma organisatie bij de uitvoering van projecten, portfolio's of programma’s. Om de projecten op een transparante manier ten uitvoer te brengen, maak ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Proposition Squad Lead

KAS BANK wil continu op een adequate manier inspelen op vragen en behoeften van klanten en op ontwikkelingen in de markt. We willen vooroplopen in de markt én onze klanten in staat stellen om hun doelen te verwezenlijken. Bij dat streven hoort snelle innovatie. Niet alleen met producten en diensten, maar ook in de manier waarop we werken. Wi...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Data Consultant

De Data Consultant vormt de drijvende kracht achter de invulling van onze KAS BANK data roadmap. Hierin worden in nauw overleg met interne stakeholders en klanten onze agenda op het gebied van data omgezet van ideeën naar concrete producten en/of projecten. KAS BANK investeert daarbij in geschikte tooling om aan haar ambities op het gebied van...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

(Young) Professional Order Services GFS

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een (Young) Professional Order Services. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen welke in 3 clusters zijn onderverdeeld, namelijk: *         Cash Management, Order Executie en FX;*        ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Business Project Manager

De afdeling is verantwoordelijk voor alle project en test ondersteuning binnen KAS BANK. Als Business Project Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectresultaten waarmee de opdrachtgever zijn doelstellingen kan behalen. Je weet de omgeving van het project adequaat te managen en je stuurt het projectteam aan. Je bent het aan...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Young Professional Tax Services

Je verzorgt het volledige traject van het vrijstellen en terugvorderen van in het buitenland ingehouden dividend – en couponbelasting. In samenwerking met de tax specialisten en met de cliëntmanagers zorg je dat de hiervoor benodigde, veelal uitgebreide, documentatie op orde is;Het beantwoorden van vragen van cliënten en onderhouden...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Traineeship Settlement Services Kas Bank

We verwachten dat je je binnen het Traineeship ontwikkelt zodat je na een aantal jaar een volgende stap kan maken in je carrière bij KAS BANK. Afhankelijk van je kwaliteiten en voorkeur kan je doorgroeien in een rol van specialist, aanstormend leidinggevende of Service Manager. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het monit...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO