Vacatureoverzicht

Er zijn 15 vacatures gevonden.

Business Consultant

Wat ga je doen als (Sr.) Business Consultant?Voor de afdeling IT Demand is KAS BANK op zoek naar een (Sr.) Business Consultant. De afdeling IT Demand is ‘het gezicht’ naar de business in het vertalen business wensen naar door IT te leveren oplossingen. Het ondersteunt de business lines bij het gebruik van IT-applicaties en in de nabije ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen), zoals Financiële Administratie, FTK, Solvency en AIFMD. Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Ten behoeve van onze klanten uit de UK zullen we...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Robotics Specialist

De Robotic Specialist vormt de drijvende kracht achter het effectief beheren en door ontwikkelen van de ‘digital workforce’ van robot processen. Voor het maken van de juiste strategische pijplijn beslissingen werk je zeer nauw samen met de business, IT, het Expertise Centrum en de Lean consultants. De belangrijkste kerntaak die je uitvo...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Product Manager Banking en Reporting services

Als productmanager definieer en beheer jij, met input van de belangrijkste betrokkenen, de producten die KAS BANK aan haar klanten aanbiedt. Als geen ander kan jij de belangen van alle betrokkenen (h)erkennen en ‘wegen’ zodat je tot het juiste voorstel komt.Je begint met het beschrijven van de huidige producten en services. Gedurende di...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Regulatory Reporting Specialist

Je bent als Senior in staat de overige teamleden met jouw kennis en kunde bij te staan en te begeleiden in het dagelijks werk. Daarbij ben je uitstekend in staat pro-actief verbeteringen binnen je werkomgeving te initialiseren en uit te voeren. Jij bent de persoon die toeziet op datakwaliteit aan de toezichthouders en behandelt met name de meer com...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Non Financial Risk Manager

Als Non Financial Risk Manager waarborg je dat niet financiële risico's voldoende worden beheerst, in lijn met het lage risicoprofiel van KAS BANK. De werkzaamheden die hierbij horen zijn: Het ontwikkelen, onderhouden, beheren en actief communiceren van het risicobeleid;Het ondersteunen van de organisatie in de uitvoering van risk sel...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior Specialist Reporting

Als Junior Specialist Reporting heb je grote verantwoordelijkheid ten aanzien van het van het verzorgen van de kapitaal-, liquiditeits- en andere rapportages van KAS BANK aan De Nederlandsche Bank. Je werkt in teamverband met andere specialisten en rapporteert aan de manager Financial Reporting. De werkzaamheden bestaan uit:Je levert binnen de gest...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Tax Services

KAS BANK biedt je een uitstekende kans om je te ontwikkelen tijdens je stage en in de effectenwereld. KAS BANK is sinds 1806 een gespecialiseerde Europese effectenbank. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij ook kantoren in London en Frankfurt. Wij zijn binnen de afdeling op zoek naar een stagiair vanaf februari 2019.Wij zijn binnen de afde...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Corporate Actions

KAS BANK biedt je een uitstekende kans om je te ontwikkelen tijdens je stage en in de effectenwereld. KAS BANK is sinds 1806 een gespecialiseerde Europese effectenbank. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij ook kantoren in London en Frankfurt. Wij zijn binnen de afdeling op zoek naar een stagiair vanaf februari 2019. De groep Corporat...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Risico Coördinator / Kwaliteits Manager

Wat ga je doen als Risico Coördinator / Kwaliteits Manager?Als Risico Coördinator / Kwaliteits Manager waarborg je dat alle rapportages aan onze klanten conform procedure en klant afspraak tijdig, correct en volledig wordt opgeleverd. De werkzaamheden die hierbij horen zijn: Actualiseren van (ISAE-) procedures, waaronder controles, v...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Medewerker KAS Trust & Depositary Services

Wat ga je doen als Senior Medewerker KAS Trust & Depositary Services?KAS Trust is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om het team te versterken. KAS Trust & Depositary Services treedt op als bewaarder voor een groot aantal beleggingsfondsen. De afdeling is verantwoordelijk voor het toezicht en controle op beleggingsfonden, waarbij ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

(Senior) Functioneel Applicatie Manager SimCorp Dimension

Voor de afdeling Functioneel Beheer onder IT Demand is KAS BANK op zoek naar een Functioneel Applicatie Manager Simcorp Dimension. Het doel van de afdeling IT Demand is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren diensten en het ondersteunen van de business lines bij het gebruik van IT-applicaties en functioneel beheer....Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Specialist Financial Accounting

Als Specialist Financial Accounting bij KAS BANK help jij de vermogens van generaties te beheren door te zorgen voor een solide financiële verslaglegging en informatievoorziening. Dankzij jouw werk kunnen alle belanghebbenden juist en tijdig worden geïnformeerd over de financiële performance van de organisatie.Als Specialist Financia...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Young Professional Fund Accounting

Als Young Professional Fund Accounting ben jij onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het opleveren van de beleggingsadministratie. De kerntaken zullen in ieder geval bestaan uit de volgende werkzaamheden:Verrekening van effecten- en geldposities tussen de interne administratie van Kas Bank, Kas Bank custodian en de externe admini...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO