Vacatureoverzicht

Er zijn 19 vacatures gevonden.

Lean Consultant / Coach

De Lean Consultant/Coach is binnen de afdeling Process Improvement verantwoordelijk voor de advisering en de ondersteuning van senior management in de uitvoering van de strategie voor continu verbeteren, het selecteren en uitvoeren van verbetertrajecten en de training en coaching van medewerkers op verschillend niveauDe belangrijkste werkzaamheden ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Project Management Officer

Je bent (mede) verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten en programma’s. Hierbij ondersteun je de project- en programma organisatie bij de uitvoering van projecten, portfolio's of programma’s. Om de projecten op een transparante manier ten uitvoer te brengen, maak ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Senior Medewerker HR Service Centre

Jouw grootste prioriteit is het bewaken van een juiste en tijdige verwerking van mutaties en het adequaat en secuur afhandelen van processen. Met jouw proactieve houding zorg jij ervoor dat je tijdig eventuele issues in de processen signaleert en vervolgens zorgt voor een snelle oplossing. Je werkt regelmatig samen met AFAS Profit consultants om mu...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Client Manager Asset Managers

KAS BANK is binnen de divisie Demand in het segment Wealth & Transaction Banking op zoek naar een Client Manager Asset Managers. In deze nieuwe rol binnen Demand is de Client Manager verantwoordelijk voor het operationele proces, onderhouden en uitbreiden van de contacten met de Asset Managers. Als Client Manager Asset Managers zorg j...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Content Marketeer

Als Content Marketeer binnen KAS BANK ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de content strategie en de uitvoering daarvan. Je doet onderzoek naar onze doelgroepen en bepaalt wat interessante ontwikkelingen en onderwerpen zijn om over te schrijven/ publiceren. Op basis van deze inhoud bedenk, creëer en optimaliseer je tekstuele- en vi...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Young Professional Payments & Settlements

Als medewerker ben je gezamenlijk met je collega’s verantwoordelijk voor de aansturing van het proces, hieronder valt verwerking van de productie, bezetting, bewaken van kwaliteit (zowel binnen het proces als voor onze klanten) en het aanbrengen van procesverbeteringen en het elimineren van risico’s. Je werkzaamheden bestaan uit; O...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior Client Manager Pensions

Client Management is verantwoordelijk voor de klantrelatie. De hoofdtaak van ons team is het verhogen en veiligstellen van de klanttevredenheid, waarbij de focus op pensioenfondsen ligt. Klanttevredenheid vormt de continuïteit van KAS BANK: zonder stabiele relaties geen groei. Client Management heeft daarmee een belangrijke bijdrage aan de gro...Lees meer »

Solliciteer

De Entree 500 Amsterdam, WO,HBO

Client Manager Pensions

Binnen onze commerciële divisie zijn wij op zoek naar een Client Manager Pensions. Client Management is verantwoordelijk voor de klantrelatie. De hoofdtaak van ons team is het verhogen en veiligstellen van de klanttevredenheid, waarbij de focus op pensioenfondsen ligt. Klanttevredenheid vormt de continuïteit van KAS BANK: zonder...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam , WO,HBO

(Junior) Product Sales Manager

Binnen de divisie Demand is KAS BANK op zoek naar een (Junior) Product Sales Manager Order Executie en Global Funds Services. Business Development is verantwoordelijk voor de uitbreiding van dienstverlening van prospects en bestaande relaties. De Sales Managers werken hierbij nauw samen met de teams Client Management en Service Management.Een Produ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Product Manager Asset Servicing

Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor jouw productenassortiment. Je managet de bestaande productenportfolio, zorgt voor de optimale prijsstelling en communiceert met klanten of de interne commerciële organisatie over de werking van de producten. Daarbij zoek je pro-actief naar mogelijkheden om onze bestaande producten te verbeteren ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Legal Counsel

Als partner van de business ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Samen met de business zoek je naar goede en efficiënte oplossingen voor KAS BANK en haar klanten. Je werkt in een professioneel hecht team waarbij kennis wordt gedeeld en je jezelf als specialist of generalist kunt ontwikkelen. Je adviseer...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Dimension Specialist

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Dimension Specialist!Wij zijn op zoek naar een ervaren SimCorp...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

IT Assurance Officer

De IT Assurance Officer functioneert als vraagbaak voor de gehele organisatie op het gebied van ICT Security met betrekking tot het onderdeel User Administration en Access Management. Vanuit deze functie ben je vanuit KAS BANK het single point of contact richting ATOS. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het beschermen van de organisatie...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Payments & Settlements

Hoe ziet de afdeling eruit?Binnen de groep Payments & Settlements werken 30 medewerkers, wij bevinden ons in de wereld van internationaal betalingsverkeer. Onze groep is verantwoordelijk voor het afwikkelen van de betalingen en settlements proces binnen KAS BANK.Wat ga je doen?Als stagiair zullen je kerntaken bestaan uit het ondersteunen bij de...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Payments Expert Group

De afdeling Service Management is ingericht in 3 productstromen, te weten: * Corporate Actions* Settlement & Clearing* Payments                De afdeling is verantwoordelijk voor de overall servicebeleving van de hierboven genoemde aandachtsgebieden gericht op...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage IT Support

Hoe ziet de afdeling eruit?Het operationeel en tactisch beheren en continu verbeteren van het control framework en (delen van) de inhoud. En is daarmee HET aanspreekpunt voor In Control werken en voor het opleveren van de daarvoor noodzakelijke verantwoordingsinformatie.Het verzekeren dat KAS BANK voldoet aan haar verplichtingen met betrekking tot ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Fund Distribution

Hoe ziet de afdeling eruit?Binnen de divisie Investment Management Services zijn we onder andere verantwoordelijk voor diverse ‘Added Value Services’ als Beleggingsadministratie, Financiële Administratie, Toezichthouder rapportages en Performance & Risk Management voor beleggingsfondsen en pensioenfondsen.Onze groep is verantwo...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Data Consultant

De Data Consultant vormt de drijvende kracht achter de invulling van onze KAS BANK data roadmap. Hierin worden in nauw overleg met interne stakeholders en klanten onze agenda op het gebied van data omgezet van ideeën naar concrete producten en/of projecten. KAS BANK investeert daarbij in geschikte tooling om aan haar ambities op het gebied van...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Manager SimCorp Expertise Center

Wij zijn op zoek naar een geïnspireerde, gedreven, overtuigend manager voor het SimCorp Dimension Expertise Center.Als manager van het SimCorp Dimension Expertise Centrum rapporteer je aan de Hoofd IT Demand. Deze nieuw opgezette afdeling is erop gericht om ons beleggingsadministratiesysteem Dimension optimaal in te zetten ter ondersteuning va...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO