Vacatureoverzicht

Er zijn 22 vacatures gevonden.

Functioneel Applicatie Manager

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Functioneel Applicatie Manager!Voor de afdeling Functioneel Be...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam , HBO

Client Manager Pensions

Binnen de divisie Demand is KAS BANK binnen het segment Pensions op zoek naar een Client Manager. Client Management is verantwoordelijk voor de klantrelatie. De hoofdtaak van ons team is het verhogen en veiligstellen van de klanttevredenheid, waarbij de focus op pensioenfondsen ligt. Klanttevredenheid vormt de continuïteit van KAS BANK: zonder...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam , WO,HBO

Client Manager Transaction Banking

Binnen de divisie Demand is KAS BANK binnen het segment Wealth & Transaction Banking op zoek naar een Client Manager Transaction Banking. In deze bestaande rol is de Client Manager verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de contacten met de Transaction Banking relaties zoals buitenlandse banken en brokers. Tevens is de Client Ma...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam , WO,HBO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Manager SimCorp Expertise Center

Wij zijn op zoek naar een geïnspireerde, gedreven, overtuigend manager voor het SimCorp Dimension Expertise Center.Als manager van het SimCorp Dimension Expertise Centrum rapporteer je aan de Hoofd IT Demand. Deze nieuw opgezette afdeling is erop gericht om ons beleggingsadministratiesysteem Dimension optimaal in te zetten ter ondersteuning va...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Young Professional Global Custody Relationship Management

Heb jij echte passie voor aandelenhandel en het complexe proces wat daarbij komt kijken? Stel jij hoge eisen aan kwaliteit en weet je daarnaast verbetering en vernieuwing kwantitatief meetbaar te maken? Analyseer jij onze interne risico’s en zorg jij dat het netwerk van KAS BANK in control is? Als Young Professional Global Custody Relati...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Compliance Officer

Wil je werken in een dynamisch team met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en kun je je gemakkelijk bewegen op verschillende niveaus binnen de  organisatie? Ben jij die doortastende collega die de organisatie graag helpt met vraagstukken op gebied van compliance? Dan maken wij graag ke...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Meewerkstage Treasury Operations

Wij zijn binnen de afdeling Treasury opzoek naar een leergierige en enthousiaste stagiair per september 2017. Naast de dagelijkse werkzaamheden is de afdeling actief bezig met projecten. Als stagiair Treasury kan je veel ervaring opdoen in het Treasury vak door mee te werken. Je ondersteunt de Treasury-medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden en...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Transaction Processing & Reconciliation

Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een bedrijf waarbij je de theorie in praktijk kan brengen? Wil je werken binnen een ambitieuze afdeling met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid? Solliciteer dan als stagiair binnen de divisie Investment Management Servi...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Management Assistant

Wij zijn binnen de afdeling IT & Process Improvement op zoek naar een stagiair/management assistent vanaf september 2017. In de functie als Management Assistant ben je de steun en toeverlaat van het management team. Je stelt de planning op en je ziet het als een uitdaging om deze planning te coördineren en te bewaken. Je voelt je thuis in ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Global Fund Services

De afdeling Global Fund Services (GFS) verzorgt voor klanten van KAS BANK de order executie in mutual en hedge fondsen. In deze niet gestandaardiseerde markt bestaat bij veel fondsen de traditionele manier van orderverwerking nog grotendeels uit manuele werkzaamheden, waarbij gedurende het proces diverse controles moeten worden uitgevoerd. Als stag...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Fund-Distribution Services

Afdeling beschrijvingBinnen de divisie Investment Management Services zijn we onder andere verantwoordelijk voor diverse ‘Added Value Services’ als Beleggingsadministratie, Financiële Administratie, Toezichthouder rapportages en Performance & Risk Management voor beleggingsfondsen en pensioenfondsen.Onze groep is verantwoordeli...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Depositary Services

Bij de uitvoering van de taken als Depositary (bewaarder) wordt een aantal monitoring taken uitgevoerd op het beleggingsbeleid van fondsbeheerders.Zo worden bijvoorbeeld dagelijks de in – en uitgaande geldstromen beoordeeld en worden de beleggingen getoetst op wat er in de fondsvoorwaarden is afgesproken.Wat ga je doen?Je gaat assisteren bij ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Data analist

De HR-afdeling is per september 2017 opzoek naar een enthousiaste data analist stagiair(e) die ons team komt versterken. De HR-afdeling is verantwoordelijk voor het aansturen van de in-, door- en uitstroom processen van de medewerkers binnen KAS BANK. Bij andere taken valt te denken aan het managen van performance management, opleiding en ontwikkel...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Contract Management (IT Supply)

AfdelingVoor de afdeling IT Supply zoeken wij een enthousiaste en leergierige meewerk stagiair(e). IT Supply biedt een uitdagende stageplek in een financiële omgeving waarbij je tijdens je stageperiode KAS BANK goed leert kennen!De afdeling IT-Supply heeft de verantwoordelijkheid om ervoor zorg te dragen dat de ontwikkeling, het onderhoud...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Client Control Unit

Als stagiair(e) zal je een bijdrage leveren aan het opstellen van het klantdossier en begeleiding bieden aan het acceptatieproces: diverse integriteit toetsingen en kwaliteitsbeoordeling dossiers, monitoren en tijdig laten uitvoeren van de review, meedenken aan verbeterprocessen. Het vernieuwen van de acceptatiedocumentatie en ondersteuning bieden ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Medewerker Settlement & Clearing Services

Wil je werken in een dynamisch team met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Dan maken wij graag kennis met je!Settlement & Clearing Services is, binnen de divisie Operations, verantwoordelijk voor de correcte en tijdige afwikkeling van he...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior Specialist Tax Reclaim Services

Wil jij helpen bij het opzetten van Tax gerelateerde producten en diensten? Wil je werken bij een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Heb je een fiscale of economische opleiding afgerond? Solliciteer dan bij ons. Voor onze afdeling Tax Reclaim zijn wij op zoek naar een(Junior) Specialist Tax Reclaim Services. ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Young Professional Order Services

Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een functie met ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden? Wil je werken binnen een ambitieuze afdeling met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Heb je een commerciële instelling en ben je in staat om te participeren in meerdere projecten tegelijk? Solliciteer dan a...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Senior Risk Manager IT

Wil je werken in een dynamisch team met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben jij die doortastende collega die de organisatie graag helpt met vraagstukken op gebied van risicobeheersing? Dan maken wij graag kennis met je! Binnen de div...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Young Professional Corporate Actions

Ben jij die Young Professional die affiniteit heeft met de financiële wereld? Wil jij het aanspreekpunt zijn voor onze (internationale) klanten én de spin in het web zijn binnen KAS BANK? Ben jij een teamplayer? Dan is deze functie iets voor jou! Voor de afdeling Custody Services zoeken we voor de groep Corporate Actions een Young ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Financial Accounting

Wij zijn binnen de afdeling op zoek naar een stagiair Financial Accounting per september 2017! De afdeling Finance Accounting is verantwoordelijk voor een efficiënte en solide financiële administratie en facturering op basis waarvan zowel interne als externe rapportages geleverd worden aan respectievelijk het management van de bank a...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO