Vacatureoverzicht

Er zijn 17 vacatures gevonden.

Business Consultant Corporate Development

Als Business Consultant Corporate Development organiseer je de voortgang op de strategische initiatieven binnen de unit Corporate Development. Bij strategische initiatieven kun je bijvoorbeeld denken aan overnames en nieuwe business opportunities via partnerships. Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van milestones en tijdslijnen voor stra...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Proposition Squad Lead

KAS BANK wil continu op een adequate manier inspelen op vragen en behoeften van klanten en op ontwikkelingen in de markt. We willen vooroplopen in de markt én onze klanten in staat stellen om hun doelen te verwezenlijken. Bij dat streven hoort snelle innovatie. Niet alleen met producten en diensten, maar ook in de manier waarop we werken. Wi...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

(Young) Professional Order Services GFS

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een (Young) Professional Order Services. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen welke in 3 clusters zijn onderverdeeld, namelijk: *         Cash Management, Order Executie en FX;*        ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Specialist Investment Operations

Als Specialist Investment Management Services heb je een sturende rol binnen de afdeling betreffende complexe vragen van o.a. de productspecialisten en FAM’ers. Je streeft je naar de hoogst haalbare efficiencygraad in de systemen en het administratieve proces.Het testen en beoordelen van nieuwe Dimension modules, filters en nieuwe inrichting ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Professional Fund Reconciliation

Als Professional Fund Reconciliation ben jij onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de transactieverwerking en de uitvoering van reconciliaties. De kerntaken zullen in ieder geval bestaan uit de volgende werkzaamheden:Reconciliëren van effecten- en geldposities tussen de interne administratie van Kas Bank, Kas Bank custodian ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Functioneel Applicatie Manager (Treasury)

Voor de afdeling Functioneel Beheer onder IT Demand is KAS BANK op zoek naar een Functioneel Applicatie Manager met als aandachtsgebied Treasury. Het doel van de afdeling IT Demand is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren diensten en het ondersteunen van de business lines bij het gebruik van IT-applicaties en in d...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Unit Leider Order Services

Als Unitleider heb je een uitdagende rol. Jij bent degene die verandering en verbetering initieert en stimuleert. Je kijkt hierbij verder dan de werkzaamheden bij onze groep: je hebt hierbij continue oog voor de belangen van de hele keten.Ook ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de processen, de productie, bezetting, kwaliteit en resource...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Transitie Manager

Als Transitie Manager binnen KAS BANK ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van Client Changes, zoals het account openings- en sluitingsproces, het opzetten van dienstverlening en het begeleiden van transities voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Daarnaast kun je ingezet worden voor eenvoudige intakes. Je bent het centrale aanspreekpunt v...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam , WO,HBO

Lean Consultant / Coach

De Lean Consultant/Coach is binnen de afdeling Process Improvement verantwoordelijk voor de advisering en de ondersteuning van senior management in de uitvoering van de strategie voor continu verbeteren, het selecteren en uitvoeren van verbetertrajecten en de training en coaching van medewerkers op verschillend niveauDe belangrijkste werkzaamheden ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Project Management Officer

Je bent (mede) verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten en programma’s. Hierbij ondersteun je de project- en programma organisatie bij de uitvoering van projecten, portfolio's of programma’s. Om de projecten op een transparante manier ten uitvoer te brengen, maak ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Client Manager Asset Managers

KAS BANK is binnen de divisie Demand in het segment Wealth & Transaction Banking op zoek naar een Client Manager Asset Managers. In deze nieuwe rol binnen Demand is de Client Manager verantwoordelijk voor het operationele proces, onderhouden en uitbreiden van de contacten met de Asset Managers. Als Client Manager Asset Managers zorg j...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Content Marketeer

Als Content Marketeer binnen KAS BANK ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de content strategie en de uitvoering daarvan. Je doet onderzoek naar onze doelgroepen en bepaalt wat interessante ontwikkelingen en onderwerpen zijn om over te schrijven/ publiceren. Op basis van deze inhoud bedenk, creëer en optimaliseer je tekstuele- en vi...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

(Junior) Product Sales Manager

Binnen de divisie Demand is KAS BANK op zoek naar een (Junior) Product Sales Manager Order Executie en Global Funds Services. Business Development is verantwoordelijk voor de uitbreiding van dienstverlening van prospects en bestaande relaties. De Sales Managers werken hierbij nauw samen met de teams Client Management en Service Management.Een Produ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Legal Counsel

Als partner van de business ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Samen met de business zoek je naar goede en efficiënte oplossingen voor KAS BANK en haar klanten. Je werkt in een professioneel hecht team waarbij kennis wordt gedeeld en je jezelf als specialist of generalist kunt ontwikkelen. Je adviseer...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Dimension Specialist

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Dimension Specialist!Wij zijn op zoek naar een ervaren SimCorp...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Data Consultant

De Data Consultant vormt de drijvende kracht achter de invulling van onze KAS BANK data roadmap. Hierin worden in nauw overleg met interne stakeholders en klanten onze agenda op het gebied van data omgezet van ideeën naar concrete producten en/of projecten. KAS BANK investeert daarbij in geschikte tooling om aan haar ambities op het gebied van...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO