Vacatureoverzicht

Er zijn 12 vacatures gevonden.

(Junior) Product Sales Manager

Binnen de divisie Demand is KAS BANK op zoek naar een (Junior) Product Sales Manager Order Executie en Global Funds Services. Business Development is verantwoordelijk voor de uitbreiding van dienstverlening van prospects en bestaande relaties. De Sales Managers werken hierbij nauw samen met de teams Client Management en Service Management.Een Produ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

(Junior) Recruiter

Als (Junior) Recruiter weet je als geen ander de verbinding te leggen tussen kandidaat, vacature en KAS BANK. Je vervult een cruciale rol binnen KAS BANK door de juiste mensen te vinden. Je zorgt ervoor dat het lijnmanagement van KAS BANK jou leert kennen en weet te vinden voor het zoeken naar kandidaten en het invullen van vacatures. Samen met het...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Product Manager Asset Servicing

Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor jouw productenassortiment. Je managet de bestaande productenportfolio, zorgt voor de optimale prijsstelling en communiceert met klanten of de interne commerciële organisatie over de werking van de producten. Daarbij zoek je pro-actief naar mogelijkheden om onze bestaande producten te verbeteren ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Legal Counsel

Als partner van de business ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Samen met de business zoek je naar goede en efficiënte oplossingen voor KAS BANK en haar klanten. Je werkt in een professioneel hecht team waarbij kennis wordt gedeeld en je jezelf als specialist of generalist kunt ontwikkelen. Je adviseer...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Dimension Specialist

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Dimension Specialist!Wij zijn op zoek naar een ervaren SimCorp...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

IT Assurance Officer

De IT Assurance Officer functioneert als vraagbaak voor de gehele organisatie op het gebied van ICT Security met betrekking tot het onderdeel User Administration en Access Management. Vanuit deze functie ben je vanuit KAS BANK het single point of contact richting ATOS. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het beschermen van de organisatie...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Business Consultant Treasury

De business consultant is verantwoordelijk voor het bewaken van processen binnen Treasury, is aanspreekpunt voor IT collega’s en productontwikkelaars en ondersteunt op processen gerelateerd aan wet- en regelgeving. Pragmatisme gecombineerd met een lange termijnvisie is een noodzaak! Jouw initiële werkzaamheden bestaan uit:·&n...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Business Project Manager

Voor de afdeling IT Supply, onderdeel van de divisie IT & Process Improvement  zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Business Project Manager. De afdeling is verantwoordelijk voor alle project en test ondersteuning binnen KAS BANK. Als Business Project Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectresulta...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Data Consultant

De Data Consultant vormt de drijvende kracht achter de invulling van onze KAS BANK data roadmap. Hierin worden in nauw overleg met interne stakeholders en klanten onze agenda op het gebied van data omgezet van ideeën naar concrete producten en/of projecten. KAS BANK investeert daarbij in geschikte tooling om aan haar ambities op het gebied van...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Specialist tax services

Je controleert of cliëntendossiers tijdig, volledig en correct zijn vastgelegd en je verzorgt de aanvulling van de ontbrekende documentatie in nauw overleg met de commerciële afdelingen;Je bent in staat zelfstandig vragen van cliënten over de Tax dienstverlening te kunnen beantwoorden;In nauwe samenwerking met specialisten lever je e...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Unit Leider Corporate Actions & Operational Tax Services

Als Unitleider ben je meewerkend voorman die verantwoordelijk is voor de aansturing van het proces, de productie, bezetting, kwaliteit en resources van zijn/haar operationele groep. Je ondersteunt de medewerkers in werkzaamheden (je werkt mee maar houdt primair het overzicht) en controleert op basis van correctheid, tijdigheid en In Control zijn;-P...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Manager SimCorp Expertise Center

Wij zijn op zoek naar een geïnspireerde, gedreven, overtuigend manager voor het SimCorp Dimension Expertise Center.Als manager van het SimCorp Dimension Expertise Centrum rapporteer je aan de Hoofd IT Demand. Deze nieuw opgezette afdeling is erop gericht om ons beleggingsadministratiesysteem Dimension optimaal in te zetten ter ondersteuning va...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO