Vacatureoverzicht

Er zijn 7 vacatures gevonden.

Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen), zoals Financiële Administratie, FTK, Solvency en AIFMD. Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Ten behoeve van onze klanten uit de UK zullen we...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Product Manager Banking en Reporting services

Als productmanager definieer en beheer jij, met input van de belangrijkste betrokkenen, de producten die KAS BANK aan haar klanten aanbiedt. Als geen ander kan jij de belangen van alle betrokkenen (h)erkennen en ‘wegen’ zodat je tot het juiste voorstel komt.Je begint met het beschrijven van de huidige producten en services. Gedurende di...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Regulatory Reporting Specialist

Je bent als Senior in staat de overige teamleden met jouw kennis en kunde bij te staan en te begeleiden in het dagelijks werk. Daarbij ben je uitstekend in staat pro-actief verbeteringen binnen je werkomgeving te initialiseren en uit te voeren. Jij bent de persoon die toeziet op datakwaliteit aan de toezichthouders en behandelt met name de meer com...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Non Financial Risk Manager

Als Non Financial Risk Manager waarborg je dat niet financiële risico's voldoende worden beheerst, in lijn met het lage risicoprofiel van KAS BANK. De werkzaamheden die hierbij horen zijn: Het ontwikkelen, onderhouden, beheren en actief communiceren van het risicobeleid;Het ondersteunen van de organisatie in de uitvoering van risk sel...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior Specialist Reporting

Als Junior Specialist Reporting heb je grote verantwoordelijkheid ten aanzien van het van het verzorgen van de kapitaal-, liquiditeits- en andere rapportages van KAS BANK aan De Nederlandsche Bank. Je werkt in teamverband met andere specialisten en rapporteert aan de manager Financial Reporting. De werkzaamheden bestaan uit:Je levert binnen de gest...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Medewerker KAS Trust & Depositary Services

Wat ga je doen als Senior Medewerker KAS Trust & Depositary Services?KAS Trust is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om het team te versterken. KAS Trust & Depositary Services treedt op als bewaarder voor een groot aantal beleggingsfondsen. De afdeling is verantwoordelijk voor het toezicht en controle op beleggingsfonden, waarbij ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO