Vacatureoverzicht

Er zijn 12 vacatures gevonden.

Functioneel Applicatie Manager

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Functioneel Applicatie Manager!Voor de afdeling Functioneel Be...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam , HBO

Client Manager Pensions

Binnen de divisie Demand is KAS BANK binnen het segment Pensions op zoek naar een Client Manager. Client Management is verantwoordelijk voor de klantrelatie. De hoofdtaak van ons team is het verhogen en veiligstellen van de klanttevredenheid, waarbij de focus op pensioenfondsen ligt. Klanttevredenheid vormt de continuïteit van KAS BANK: zonder...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam , WO,HBO

Client Manager Transaction Banking

Binnen de divisie Demand is KAS BANK binnen het segment Wealth & Transaction Banking op zoek naar een Client Manager Transaction Banking. In deze bestaande rol is de Client Manager verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de contacten met de Transaction Banking relaties zoals buitenlandse banken en brokers. Tevens is de Client Ma...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam , WO,HBO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Manager SimCorp Expertise Center

Wij zijn op zoek naar een geïnspireerde, gedreven, overtuigend manager voor het SimCorp Dimension Expertise Center.Als manager van het SimCorp Dimension Expertise Centrum rapporteer je aan de Hoofd IT Demand. Deze nieuw opgezette afdeling is erop gericht om ons beleggingsadministratiesysteem Dimension optimaal in te zetten ter ondersteuning va...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Young Professional Global Custody Relationship Management

Heb jij echte passie voor aandelenhandel en het complexe proces wat daarbij komt kijken? Stel jij hoge eisen aan kwaliteit en weet je daarnaast verbetering en vernieuwing kwantitatief meetbaar te maken? Analyseer jij onze interne risico’s en zorg jij dat het netwerk van KAS BANK in control is? Als Young Professional Global Custody Relati...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Compliance Officer

Wil je werken in een dynamisch team met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en kun je je gemakkelijk bewegen op verschillende niveaus binnen de  organisatie? Ben jij die doortastende collega die de organisatie graag helpt met vraagstukken op gebied van compliance? Dan maken wij graag ke...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Medewerker Settlement & Clearing Services

Wil je werken in een dynamisch team met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Dan maken wij graag kennis met je!Settlement & Clearing Services is, binnen de divisie Operations, verantwoordelijk voor de correcte en tijdige afwikkeling van he...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior Specialist Tax Reclaim Services

Wil jij helpen bij het opzetten van Tax gerelateerde producten en diensten? Wil je werken bij een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Heb je een fiscale of economische opleiding afgerond? Solliciteer dan bij ons. Voor onze afdeling Tax Reclaim zijn wij op zoek naar een(Junior) Specialist Tax Reclaim Services. ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Young Professional Order Services

Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een functie met ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden? Wil je werken binnen een ambitieuze afdeling met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Heb je een commerciële instelling en ben je in staat om te participeren in meerdere projecten tegelijk? Solliciteer dan a...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Senior Risk Manager IT

Wil je werken in een dynamisch team met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben jij die doortastende collega die de organisatie graag helpt met vraagstukken op gebied van risicobeheersing? Dan maken wij graag kennis met je! Binnen de div...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Young Professional Corporate Actions

Ben jij die Young Professional die affiniteit heeft met de financiële wereld? Wil jij het aanspreekpunt zijn voor onze (internationale) klanten én de spin in het web zijn binnen KAS BANK? Ben jij een teamplayer? Dan is deze functie iets voor jou! Voor de afdeling Custody Services zoeken we voor de groep Corporate Actions een Young ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO