Vacatureoverzicht

Er zijn 18 vacatures gevonden.

Junior Specialist Reporting

Als Junior Specialist Reporting heb je grote verantwoordelijkheid ten aanzien van het van het verzorgen van de kapitaal-, liquiditeits- en andere rapportages van KAS BANK aan De Nederlandsche Bank. Je werkt in teamverband met andere specialisten en rapporteert aan de manager Financial Reporting. De werkzaamheden bestaan uit:Je levert binnen de gest...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Senior Regulatory Reporting Specialist

Je bent als Senior in staat de overige teamleden met jouw kennis en kunde bij te staan en te begeleiden in het dagelijks werk. Daarbij ben je uitstekend in staat pro-actief verbeteringen binnen je werkomgeving te initialiseren en uit te voeren. Jij bent de persoon die toeziet op datakwaliteit aan de toezichthouders en behandelt met name de meer com...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Medior Risico Adviseur

De volgende diensten en activiteiten zijn belegd bij Risk Advisory:Advisering van institutionele beleggers op gebied van financieel risicomanagementDeelname aan beleggingscommissies als onafhankelijk deskundige op gebied van financiële risico managementOntwikkelen van financiële risico en performance analyses om de besluitvorming van klan...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Young Professional Fund Accounting

Als Young Professional Fund Accounting ben jij onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het opleveren van de beleggingsadministratie. De kerntaken zullen in ieder geval bestaan uit de volgende werkzaamheden:Verrekening van effecten- en geldposities tussen de interne administratie van Kas Bank, Kas Bank custodian en de externe admini...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior SimCorp Dimension Specialist

Als aankomend SimCorp Dimension Specialist kom je te werken binnen het SimCorp Expertise Centrum. Deze nieuw opgezette afdeling is erop gericht om ons beleggingsadministratiesysteem SimCorp Dimension optimaal in te zetten ter ondersteuning van onze bedrijfsprocessen. Je wordt ingezet in projecten en kleinere verbeteringen op het gebied van transact...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Functioneel Applicatie Manager Microsoft Dynamics en ClickDimensions

Wij zijn continu bezig om onze bedrijfsprocessen en ondersteunende systemen te verbeteren en daarom willen wij onze afdeling Functioneel Beheer versterken met een Functioneel Applicatie Manager Microsoft Dynamics en ClickDimensions. Het doel van de afdeling IT Demand is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren dienst...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Specialist Intake Support IMS

In deze rol ben je de gate-keeper van de IMS dienstverlening. Het specialistische team (20 medewerkers) is verdeeld in twee units:Data Management & Development;Look Through & Intake Support.De medewerkers van Intake Support IMS zijn verantwoordelijk voor de opzet van changes van nieuwe en bestaande klanten in de applicatie voor Fund Account...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Juridisch Medewerker Global Fund Services

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een Juridisch Medewerker Global Fund Services. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen. De werkzaamheden zijn in 3 clusters onderverdeeld, namelijk:Cash Management, Order Executie en FX;CSA Collateral Management, Securities Borrowing &...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Young Professional Order Services

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een Young Professional Order Services. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen welke in 3 clusters zijn onderverdeeld, namelijk:Cash Management, Order Executie en FXCSA Collateral Management, Securities Borrowing & Lending, Treasury S...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Data Consultant

De Data Consultant vormt de drijvende kracht achter de invulling van onze KAS BANK data roadmap. Hierin worden in nauw overleg met interne stakeholders en klanten onze agenda op het gebied van data omgezet van ideeën naar concrete producten en/of projecten. KAS BANK investeert daarbij in geschikte tooling om aan haar ambities op het gebied van...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

SimCorp Dimension Specialist

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Dimension Specialist!Wij zijn op zoek naar een ervaren SimCorp...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Vendor Manager

Voor de afdeling zoeken we een ervaren vendor manager die zijn jonge en enthousiaste collega’s verder helpt in hun ontwikkeling en zelfstandigheid, zodanig dat zij uiteindelijk ook de eindverantwoordelijkheid van de afdeling kunnen overnemen. Tot dat moment ben je verantwoordelijk voor de strategische leveranciers, waaronder onze outsourcing ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

(Senior) Functioneel Applicatie Manager SimCorp Dimension

Voor de afdeling Functioneel Beheer onder IT Demand is KAS BANK op zoek naar een Functioneel Applicatie Manager Simcorp Dimension. Het doel van de afdeling IT Demand is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren diensten en het ondersteunen van de business lines bij het gebruik van IT-applicaties en functioneel beheer....Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen). Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Afhankelijk van je ervaring ga je aan de slag met de financiële administratie, (half)jaarverslagen en ra...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Sales Manager Funds

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van jouw relaties en de relaties van KAS BANK. Dagelijks onderhoud je contacten met deze relaties. Daarnaast onderhoud je nauwe contact met andere stakeholders in de markt zoals consultants, fondsbeheerders en andere financiële spelers. Je werk bestaat voor 40% uit new...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Client Manager Asset Management

Je bent een zelfstandig opererende Client Manager die in staat is een plan van aanpak op te stellen om invulling te geven aan deze nieuwe rol (aandachtsgebied is meer dan 100 Asset / Fund Managers met extra focus op de top 15);Je handelt claims en klachten af conform de daarvoor aanwezige procedures;Je komt pro-actief met voorstellen om de operatio...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen), zoals Financiële Administratie, FTK, Solvency en AIFMD. Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Ten behoeve van onze klanten uit de UK zullen we...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO