Vacatureoverzicht

Er zijn 7 vacatures gevonden.

Contract Manager Inkoop

Wat ga je doen als Contract Manager bij de afdeling Vendor Management?Vendor Management is onderdeel van de afdeling Finance en is verantwoordelijk voor het gehele inkoop- en contractmanagement. Vendor Management is een klein en hecht team. Je zult een breed pallet aan taken uitvoeren, wat maakt dat de functie divers is en je veel impact hebt. Als ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Business Service Manager

Wat ga je doen als Business Service Manager?Voor de afdeling IT Maintenance is KAS BANK op zoek naar een Business Service Manager. Een van de doelstellingen van de afdeling IT Maintenance is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren diensten en het ondersteunen van de business lines bij het gebruik van IT-applicaties ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Medewerker Order Services

Binnen deze afdeling begin je bij het cluster Cash Management, Order Executie en FX. Dit cluster faciliteert klanten in hun mondiale handelsactiviteiten. Denk hierbij aan Cash Management, vreemde valutatransacties en het afhandelen van aan- en verkopen.Je bent samen met je team verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden waaronder de tr...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Specialist Reporting

Als Specialist Reporting heb je grote verantwoordelijkheid ten aanzien van het van het verzorgen van de kapitaal-, liquiditeits- en andere rapportages van KAS BANK aan De Nederlandsche Bank. Je werkt in teamverband met andere specialisten en rapporteert aan de manager Financial Reporting. De werkzaamheden bestaan uit:Je levert binnen de gestelde de...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Medewerker Financial Data Management

Wat ga je doen als Medewerker Financial Data Management?Als Medewerker Financial Data Management maak je deel uit van een team van 20 collega’s verdeeld over 2 specialistische teams: Data Beheer & Development en Look Through & Intake Support.Binnen het Data Services team ben je verantwoordelijk voor de opzet van static data, pricing v...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Young Professional Order Services (Global Fund Services)

Wat ga je doen als Young Professional Order Services?Binnen deze afdeling begin je bij het aandachtsgebied Global Fund Services (GFS). GFS verzorgt voor klanten van KAS BANK de order executie in niet-beursgenoteerde fondsen. In deze markt heeft nog niet op grote schaal standaardisatie plaatsgevonden en bestaat bij veel fondsen de traditionele manie...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Balansmanager

In een gemiddelde werkweek houd jij je dan ook bezig met het:• Analyseren van de invloed van verschillende beleggingsalternatieven op het risico-profiel• Berekenen van benodigde transacties voor bijsturing van portefeuilles in het kader van beleggingsallocatie, valutarisicobeheer, renterisicobeheer.• Transitie management bij grote wi...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO